Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΜενέντεζ: : Θα δικαιωθώ όταν βγουν στο φως όλα τα στοιχεία- δεν...

Μενέντεζ: : Θα δικαιωθώ όταν βγουν στο φως όλα τα στοιχεία- δεν παραιτούμαι

Την αθωότητά του για όλα όσα κατηγορείται εξέφρασε ο γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ, Μπομπ Μενέντεζ, μετά τις κατηγορίες που το αποδόθηκαν για διαφθορά οι οποίες τον οδήγησαν μακριά από την προεδρία της πανίσχυρης Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.

Παράλληλα, σε συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε σήμερα Δευτέρα επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την έδρα του στη Γερουσία, παρά τις πιέσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται ασφυκτικές και μέσα από το κόμμα του, τους Δημοκρατικούς.

«Ό,τι έχω καταφέρει, το κατάφερα παρά τους αρνητές και όλους όσους με υποτίμησαν. Αναγνωρίζω ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μάχη που έχω δώσει, αλλά όπως έχω δηλώσει σε όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, πιστεύω ακράδαντα ότι όταν παρουσιαστούν όλα τα γεγονότα, όχι μόνο θα αθωωθώ, αλλά θα εξακολουθήσω να είμαι ο παλαιότερος γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε και εμμέσως σε όσους ζήτησαν να παραιτηθεί λέγοντας ότι βιάστηκαν να διατυπώσουν την κρίση τους. «Το “δικαστήριο” της κοινής γνώμης δεν είναι υποκατάστατο της Δικαιοσύνης», τόνισε, λέγοντας ότι όσοι ζητούν την παραίτηση το κάνουν βασισμένοι σε περιορισμένα στοιχεία που ήρθαν στο φως. Η εισαγγελία τα παρουσίασε όσο πιο «τονισμένα» μπορούσε «Θυμηθείτε ότι οι εισαγγελείς κάνουν και λάθη».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ