Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΜέχρι τις 15 Ιουνίου οι... μέρες χαμόγελου στη Citroen

Μέχρι τις 15 Ιουνίου οι… μέρες χαμόγελου στη Citroen

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα “τρέχει” το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Citroen που προσφέρει προνομιακές τιμές στους υποψήφιους πελάτες της οι οποίοι… βγαίνουν από την καραντίνα. Με την ονομασία “Citroën Smile Days”, το πρόγραμμα που προσφέρει η αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας στην Ελλάδα έχει σκοπό να χαρίσει απλόχερα χαμόγελα, τώρα που επιστρέφουμε σταδιακά στις συνήθειες μας, σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και πιο ασφαλείς.

Η Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή “Inspired By You”, εμπνέεται από τους πελάτες και τις ανάγκες τους και παρουσιάζει το πρόγραμμα .

Πιστή στη φιλοσοφία της εδώ και έναν αιώνα, η Citroën εμπνέεται από τη διαρκή επιθυμία των ανθρώπων για μετακίνηση και ελευθερία, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και αυθεντικότητα για να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Χαμόγελο: Η αξία του, είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Αυτή την εποχή έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε ξανά και η Citroën σας δίνει ακόμη έναν! Με μοναδικές τιμές και όφελος έως 2.500€ και 5 χρόνια εγγύηση, στα πιο αγαπημένα μοντέλα της γαλλικής μάρκας.

Μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της που αντανακλά το lifestyle κάθε ανθρώπου, το πρωτοποριακό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT® που εγγυάται ένα οδηγικό περιβάλλον απαλλαγμένο από άγχος, σε συνδυασμό με την 5ετή εγγύηση που προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα, η Citroën επιβεβαιώνει την εταιρική της δέσμευση “Inspired By You” και καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των πελατών της για απαράμιλλη ευκολία και ηρεμία σε κάθε διαδρομή.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img