Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΚίνα:Αύξηση 6% στις αποστολές φορτίων έξυπνων κινητών τηλεφώνων το 2021

Κίνα:Αύξηση 6% στις αποστολές φορτίων έξυπνων κινητών τηλεφώνων το 2021

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Οι αποστολές φορτίων έξυπνων κινητών τηλεφώνων στην Κίνα αναμένεται να καταγράψουν ετήσια αύξηση 6% το 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία μιας βιομηχανικής αναφοράς που δημοσίευσε η εταιρία παγκόσμιας έρευνας αγοράς International Data Corporation (IDC).

Παρά το γεγονός ότι η κινεζική αγορά κινητών τηλεφώνων είδε δυναμική ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο του έτους, ειδικότερα, τους δύο πρώτους μήνες του 2021, δεν υπάρχει κάποια προφανής γενική τάση για την αναβάθμιση των κινητών τηλεφώνων μεταξύ των Κινέζων καταναλωτών, σύμφωνα με την IDC.

H εταιρία προέβλεψε ότι ο όγκος των αποστολών φορτίων έξυπνων κινητών τηλεφώνων στην Κίνα, θα μειωθεί στο δεύτερο τρίμηνο και στο δεύτερο εξάμηνο του χρόνου.

Στο επίπεδο της παγκόσμιας αγοράς κινητών τηλεφώνων, η εταιρία αναπροσάρμοσε θετικά τη μεσοπρόθεσμη πρόβλεψη της, εκτιμώντας ότι οι παγκόσμιες αποστολές φορτίων κινητών τηλεφώνων θα καταγράψουν ετήσια αύξηση 7,7% στα 1,38 δισεκατομμύρια μονάδες το 2021.

Η τάση ανάπτυξης θα συνεχιστεί το 2022, σύμφωνα με την IDC, προσθέτοντας ότι η αποστολή φορτίων κινητών στην παγκόσμια αγορά θα μπορούσε να φτάσει στις 1,43 δισεκατομμύρια μονάδες το 2022.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ -ΜΠΕ

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img