Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΙΝΤΕΡΤΕΚ: Έναρξη συνεργασίας με την Yeastar Information Technology Co.,Ltd.

ΙΝΤΕΡΤΕΚ: Έναρξη συνεργασίας με την Yeastar Information Technology Co.,Ltd.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η εταιρεία ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ υλοποιώντας το επιχειρησιακό της σχέδιο που έχει ήδη κοινοποιήσει (την 28η Απριλίου 2021) μέσω των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2020, διευρύνει τις προσφερόμενες λύσεις επικοινωνίας και ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Yeastar Information Technolgy Co.,Ltd.

Η Yeastar λειτουργεί στην παγκόσμια αγορά από το 2006 παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 200.000 πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω του δικτύου των διανομέων που διαθέτει.

Η Yeastar προσφέρει συστήματα PBX (On Premise PBX   και Cloud) καθώς και εφαρμογές ολοκληρωμένης και ενοποιημένης επικοινωνίας για PCs και κινητές συσκευές.

Οι λύσεις Yeastar ενσωματώνουν την ποιότητα, την ευκολία στη χρήση και τη λογική σχέση κόστους – οφέλους για την επιχείρηση ενώ παράλληλα είναι συμβατές με IP συσκευές διαφόρων κατασκευαστών και με παρόχους υπηρεσιών VOIP ή διακομιστών SIP.

Η εταιρεία Yeastar έχει επανειλημμένα βραβευθεί (TMCnetRemoteWork 2021 PioneerAward, FunkchauReaderΆsChoiceICTProductoftheYear 2020 – CloudPhoneSystemsoftheYear & PhoneSystemsforLargeCompanies) καθώς επί 15 έτη δεν παύει να καινοτομεί και να προσφέρει ευέλικτες και λειτουργικές λύσεις επικοινωνίας. 

spot_img
spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img