Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ MoneyMasters Limited θέτει σε λειτουργία τη λύση Axia Suite της Profile...

Η MoneyMasters Limited θέτει σε λειτουργία τη λύση Axia Suite της Profile Software

Η MoneyMasters Limited επιλέγει το Axia Suite, την πολυκαναλική πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων της Profile Software, η οποία αναπτύσσεται ταχέως σε ολόκληρη την Καραϊβική, για τη βελτιστοποίηση των εργασιών wealth management.

Η Profile, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοινώνει ότι η MoneyMasters Limited θέτει σε λειτουργία την πλατφόρμα Axia Suite για τη βελτιστοποίηση των εργασιών wealth management. Η πλατφόρμα επιτρέπει στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα να απλοποιήσει τις διαδικασίες και να βελτιστοποιήσει τη λειτουργική του αποτελεσματικότητα, για την επίτευξη της ψηφιακής του ανάπτυξης και της γεωγραφικής επέκτασης σε ολόκληρη την Καραϊβική.

Η MoneyMasters Limited, η ταχέως αναπτυσσόμενη τζαμαϊκανή εταιρεία asset management, είναι ένας χρηματοπιστωτικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Τζαμάικα το 2007 και του οποίου οι πρωταρχικοί στόχοι περιλαμβάνουν την παροχή χρηματοδότησης έργων υποδομής και βιομηχανικών έργων, αποδοτικών επενδύσεων, παροχής συμβουλευτικής και διαχείρισης χαρτοφυλακίου για ιδιώτες πελάτες, καθώς επίσης τη διαχείριση και το marketing των ιδίοεκδιδόμενων αμοιβαίων κεφαλαίων.

Η Profile αντικατέστησε τα υπάρχοντα ιδιοανεπτυγμένα εργαλεία του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και τις έντυπες χειρωνακτικές διαδικασίες με την παροχή μιας end-to-end ψηφιακής εμπειρίας για τους πελάτες της. Επιπλέον, το client onboarding και οι αγορές/εξαγορές μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων αυτοματοποιήθηκαν μέσω του client portal του Axia Suite.

Η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων Axia Suite της Profile παρέχει τη δυνατότητα στους διαχειριστές κεφαλαίων και στους υπεύθυνους υποστήριξης να επωφεληθούν από όλες τις αντίστοιχες λειτουργίες που προσφέρει η λύση, μέσω μιας ενιαίας, ολοκληρωμένης πλατφόρμας. Η MoneyMasters Limited επωφελείται επίσης από την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε τύπου αμοιβαίου κεφαλαίου, μέσω ενός συνόλου ψηφιακών αναφορών και οικονομικών καταστάσεων, από την δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο ανταλλαγής αναφορών και μηνυμάτων μεταξύ των εσωτερικών χρηστών, επενδυτών ή/και συνταξιούχων, καθώς επίσης και από την παραγωγή παραμετροποιήσιμων ενημερωτικών δελτίων για τα αμοιβαία κεφάλαια, τα οποία επιφέρουν ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων και την αυξημένη παραγωγικότητα, ξεκλειδώνοντας και προσθέτοντας σημαντική αξία στον πελάτη.

Η κα Claudette Crooks, President & Director στη MoneyMasters Limited επισημαίνει ό,τι «είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Profile, μια εταιρεία που, από την έναρξη των συζητήσεων μας, επικεντρώθηκε στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε ολόκληρο το εύρος των διαδικασιών μας, προκειμένου να κλιμακώσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργική μας αποτελεσματικότητα και να επιβραβεύσουμε τη δέσμευση των πελατών μας. Αισθανόμαστε σίγουροι ότι η παρούσα συνεργασία θα προσθέσει αξία στο χαρτοφυλάκιο των πελατών μας και θα εμπλουτίσει την αλληλεπίδραση και την εμπειρία τους με τη MoneyMasters Limited».

Ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης, Chief Executive Officer (CEO) στην Profile τονίζει ό,τι «είναι τιμή μας που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με τη MoneyMasters Limited, η οποία εντόπισε την ανάγκη χρήσης τεχνολογικά προηγμένων λύσεων για τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της. Η Profile δεσμεύεται να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας μέγιστη εξατομίκευση και προσαρμοστικότητα στις μοναδικές ανάγκες της MoneyMasters Limited, με βάση τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και αριστείας».

Η πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων Axia Suite καθίσταται η προτιμώμενη επιλογή των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η συνεχής εξέλιξη και η πλούσια λειτουργικότητά της προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία με ασυναγώνιστη αξία στον πελάτη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ