Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Βουλγαρία τιμώμενη χώρα στην 87η ΔΕΘ

Η Βουλγαρία τιμώμενη χώρα στην 87η ΔΕΘ

Την επίσημη θετική απάντηση της Βουλγαρίας ότι αποδέχεται τον τίτλο της τιμώμενης χώρας στη φετινή 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο διάστημα 9-17 Σεπτεμβρίου 2023, έλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Αναστάσιος Τζήκας.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συζητήσεις και με εκπροσώπους της Νότιας Κορέας, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες και με το Ισραήλ, που τελικά δεν προχώρησαν.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα εκθεσιακό γεγονός με θεσμικό χαρακτήρα, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας. Από την ίδρυση της, το 1926, μέχρι σήμερα, αντανακλά τους ρυθμούς και τις τάσεις όχι μόνο της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς επιχειρηματικότητας. Επίσης, φιλοξενεί και οργανώνει πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, ενώ πέραν των άλλων, αποτελεί το ετήσιο «ραντεβού» της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας με τους πολίτες, με στόχο την ενημέρωσή τους για την πολιτικο-οικονομική ατζέντα του έτους που ακολουθεί.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ