Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕ.Ε.Α.:«Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών–εφήβων και μορφές βίας στο εργασιακό περιβάλλον»

Ε.Ε.Α.:«Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών–εφήβων και μορφές βίας στο εργασιακό περιβάλλον»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών, αλλά και τις μορφές βίας που μπορούν να παρουσιαστούν στο εργασιακό περιβάλλον, πραγματεύεται το διήμερο σεμινάριο που διοργανώνουν από κοινού η Επιτροπή Βρεφικών και Νηπιακών Σταθμών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με ανάρτηση του επιμελητηρίου στην ηλεκτρονική σελίδα του, το σεμινάριο με τίτλο «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών, εφήβων, και μορφές βίας στο εργασιακό περιβάλλον», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 και την Δευτέρα 31 Μαΐου στις 6.00 – 8.00 μμ, αναλύει και εξηγεί τις παραμέτρους που οδηγούν στην άσκηση βίας στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και πως αυτό μπορεί να αποφευχθεί με την πρότερη, σωστή και έγκυρη διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων, τόσο από την οικογένεια, όσο και από το σχολείο.

Απαντήσεις στα ζητήματα σχετικά με αυτά τα δύο σημαντικά θέματα της σημερινής επαγγελματικής και εκπαιδευτικής πραγματικότητας, δίνουν η Δρ. Ευφροσύνη Αλεβίζου, ψυχοθεραπεύτρια, η Δήμητρα Κολώνια , κλινική και δικαστική ψυχολόγος, ο Δρ. Αριστοτέλης Κοΐνης, Κλινικός ψυχολόγος MSc, Ph.D Ψυχολόγος Παίδων-Εφήβων M.A, η Ντόρα Μίνου – MA Κλινικής ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, ζεύγους και οικογένειας και ο Αχιλλέας Υφαντίδης, ψυχολόγος επικοινωνιολόγος επιστημονικός συνεργάτης σχολών προπονητών UEFA της ΕΠΟ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img