Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δ. Μιχαηλίδου: Ο κ. Γιοβανίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση

Δ. Μιχαηλίδου: Ο κ. Γιοβανίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση

Το Παράρτημα ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας (πρώην Θ.Χ.Π. Αθήνας και Μελισσίων) επισκέφτηκε σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου μαζί με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Σκοπός της επίσκεψής τους είναι να μεταφέρουν τις ευχές τους για την Ανάσταση στους ωφελούμενους και κυρίως στον κύριο Μιχάλη Γιοβανίδη, τον πρώτο ηλικιωμένο  που εμβολιάστηκε στις 27.12.2020 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο κ. Γιοβανίδης διαμένει στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια και είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί για να θωρακιστεί απέναντι στη πανδημία αλλά και να στηρίξει την εθνική προσπάθεια.

Καταχειροκροτούμενοι από το νοσηλευτικό προσωπικό οι δύο πολίτες που είχαν εμβολιαστεί πρώτοι, ήταν η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και ο 88χρονος κύριος Γιοβανίδης.

Ο 88χρονος χαίρει άκρας υγείας και έκανε Πάσχα μαζί με τους υπόλοιπους ωφελούμενους στη δομή που φιλοξενείται.

Η κυρία Μιχαηλίδου και ο κύριος Κικίλιας συνομίλησαν τόσο με το διοικητικό προσωπικό όσο και με τους ωφελούμενους για τη ζωή τους μετά τον εμβολιασμό. Όλοι επιβεβαίωσαν στους δύο Υπουργούς ότι πλέον μετά τον εμβολιασμό νιώθουν ασφαλείς και περισσότερο υγιείς.

Όπως δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ο κύριος Γιοβανίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Είναι η προσωποποίηση της «Ελευθερίας». Από την αρχή μας είχε δηλώσει την επιθυμία του να είναι ο πρώτος που θα κάνει το ταξίδι προς την «Ελευθερία» για να φθάσει και πρώτος στο τέλος αυτής της τόσο δύσκολης περιπέτειας. Δυνατός και υγιής, έκανε χιούμορ και έδωσε και σε εμάς ένα μάθημα ζωής. Φροντίσαμε ώστε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας να εμβολιαστούν πρώτοι μέσα στις δομές που ζουν, χωρίς να μετακινηθούν και να ταλαιπωρηθούν, ώστε να τους προστατεύσουμε ως οφείλουμε. Συνεχίζουμε με ταχύτητα τους εμβολιασμούς και σύντομα η χώρα μας θα είναι θωρακισμένη. Ο εμβολιασμός είναι η «Ελευθερία» μας.»

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ