Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021
Αρχική ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Διοικητικές αλλαγές στην Kosmocar

Διοικητικές αλλαγές στην Kosmocar

Σειρά διοικητικών αλλαγών ανακοίνωσε η KOSMOCAR A.E. Η εταιρεία, η οποία είναι Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα, καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο, Επίσημος Έμπορος και  Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley, Εισαγωγή και Εμπορία e-Bikes μέσω της Kosmoride και Lamborghini Service Center για την Ελλάδα, προχωρά στις εξής αλλαγές:

Ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, έχοντας ολοκληρώσει έναν επιτυχημένο κύκλο τριών ετών ως Διευθύνων Σύμβουλος της KOSMOCAR, αναλαμβάνει από την 29η Απριλίου 2021 καθήκοντα Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της KOSMOCAR και θέση Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της KARENTA. Παράλληλα, αναλαμβάνει ρόλο Συμβούλου των Μετόχων, αναφορικά με τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο διάστημα της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο κ. Μαυριδόγλου, εκτός άλλων, υπήρξε πρωτεργάτης σε σειρά σημαντικών ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της KOSMOCAR σε δύσκολες στιγμές για την ελληνική κοινωνία, ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές έναρξης του προγράμματος “Astypalea: Smart & Sustainable Island”, της πρωτοβουλίας του Volkswagen Group και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο κ. Στήβεν Σίρτης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της KOSMOCAR, αναλαμβάνει από την 29η Απριλίου 2021 καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της KOSMOCAR, ενώ θα παραμείνει Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των KOSMOCAR και KARENTA.
Ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος, μετά από περίπου έξι επιτυχημένα χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της KARENTA, ανέλαβε από την 28η Απριλίου 2021 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή επί Εμπορικών Θεμάτων & Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, στην KOSMOCAR. Παράλληλα, παραμένει Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της KARENTA.

Ο κ. Νικόλαος Πρέζας, μέχρι την 28η Απριλίου 2021 Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, αποχώρησε από την εταιρεία, για προσωπικούς λόγους. Η KOSMOCAR ευχαρίστησε τον κ. Πρέζα για την προσφορά του στην εταιρεία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ