Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓ.Γεωργαντάς:Περισσότερα από 81.000 ευρωπαϊκά πιστοποιητικά εκδόθηκαν μέχρι χθες βράδυ

Γ.Γεωργαντάς:Περισσότερα από 81.000 ευρωπαϊκά πιστοποιητικά εκδόθηκαν μέχρι χθες βράδυ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τις επόμενες μέρες, οι νέοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών, θα μπορούν μα εμβολιάζονται και με τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, εκτός από το μονοδοσικό της Johnson&Johnson. Τα ραντεβού τους θα κλείνονται από τις 7 Ιουνίου κια μετά, ανέφερε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Μέχρι στιγμής και λόγω της έλλειψης του μονοδοσικού με το οποίο ξεκίνησε ο εμβολιασμός τους, έχουν εμβολιαστεί περίπου 65.000 αν και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί περισσότεροι.

Ο κ. Γεωργαντάς αναφερόμενος στο Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό covid, το οποίο ξεκίνησε να εκδίδεται από χθες, είπε ότι ήδη το έχουν εκδώσει περισσότεροι από 81.000 πολίτες μέχρι χθες το βράδυ, ενώ για κάποια λάθη που υπήρξαν ως προς τον τύπο του εμβολίου έχουν ήδη διορθωθεί και όσοι τα εντόπισαν μπορούν να τυπώσουν το νέο διορθωμένο πιστοποιητικό.

Σε ότι αφορά τον εμβολιασμό όσων ήδη έχουν νοσήσει, ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι σε όσους έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση, θα έρθει sms με το οποίο θα ακυρώνεται το ραντεβού για την δεύτερη, ενώ σε όσους δεν έχουν κάνει ακόμα κανένα εμβόλιο, αλλά έχουν κλείσε ραντεβού, θα έρθει επίσης μήνυμα ακύρωσης και θα εμβολιαστούν αφού περάσουν 6 μήνες από τότε που νόσησαν.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img