Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒουλή: Σήμερα η μεγάλη κόντρα για τις παρακολουθήσεις - Αντεπίθεση Μητσοτάκη

Βουλή: Σήμερα η μεγάλη κόντρα για τις παρακολουθήσεις – Αντεπίθεση Μητσοτάκη

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖA.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης, η οποία, για να γίνει δεκτή πρέπει να εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

Η σημερινή συζήτηση δίνει την γεύση του προεκλογικού κλίματος με την κορύφωση της αντιπαράθεσης μεταξύ του πρωθυπουργού και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται κατά την τοποθέτησή του να προχωρήσει σε έναν απολογισμό του έργου του, αναδεικνύοντας την υπεροχή των πεπραγμένων του έναντι της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και θα θέσει το δίλημμα των εκλογών.

Παράλληλα, θα κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση για δημιουργία «κλίματος τοξικότητας», λίγο καιρό πριν από τις κάλπες.

Στο θέμα των υποκλοπών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τονίσει τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε αναφορικά με την λειτουργία της ΕΥΠ , μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να “σηκώσει το γάντι” στο θέμα των υποκλοπών , επιρρίπτοντας ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θέτοντας ζήτημα δημοκρατικής εκτροπής.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ