Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΑκρίτας: Προσύμφωνο με Πλαίσιο για μεταβίβαση ακινήτου έναντι 2,9 εκατ. ευρώ

Ακρίτας: Προσύμφωνο με Πλαίσιο για μεταβίβαση ακινήτου έναντι 2,9 εκατ. ευρώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η “Πλαίσιο Computers”, όπως ανέφερε το finupnews.gr, προχωρά σε νέα επένδυση 2,9 εκατ. ευρώ στον κλάδο των logistics ώστε να ενισχύσει τις εγκαταστάσεις της στη Μαγούλα Αττικής, καθώς οι ανάγκες λόγω της κατακόρυφης ανόδου των ηλεκτρονικών πωλήσεων είναι τεράστιες.

Όπως τονίστηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση, η εταιρεία έχει υπογράψει προσύμφωνο με την εταιρεία Ακρίτας, βάσει του οποίου θα παραχωρηθεί στην Πλαίσιο οικόπεδο 26 στρεμμάτων και στεγασμένος χώρος ακινήτου 6.350 τ.μ.. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, ενώ έχει ήδη προχωρήσει η εκμίσθωση και η χρήση του ακινήτου από την Πλαίσιο.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της εταιρείας Ακρίτας:

“Η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε» (εφεξής η «Εταιρεία»), ενημερώνει την επενδυτική κοινότητα, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & του Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι, στο πλαίσιο της αξιοποίησης των μη ιδιοχρησιμοποιούμενων παγίων της, προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου με την εταιρία «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» (εφεξής το «ΠΛΑΙΣΙΟ») για τη μεταβίβαση, έως την 31.12.2021, του ακινήτου της Εταιρίας που βρίσκεται στη θέση ΛΟΥΤΣΑ εντός ΒΙΠΑ Μαγούλας Αττικής, συνολικής έκτασης 16.402,82 τμ., μετά του επ’ αυτού ευρισκόμενου ισόγειου βιομηχανικού κτιρίου επιφάνειας 6.313,30 τ.μ., αντί συνολικού τιμήματος  δύο εκατομμυρίων εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (2.900.000 €).

Για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για τη μεταβίβαση του ακινήτου, η Εταιρία προέβη στην εκμίσθωση του ανωτέρω ακινήτου στην άνω εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ, προκειμένου το τελευταίο να προχωρήσει στην άμεση αξιοποίηση του εν λόγω ακινήτου”.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img