Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΆνοιξε στο κέντρο της Αθήνας το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

Άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

Το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel, του αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο The Newel Metaxourgeio άνοιξε τις πύλες του στο Μεταξουργείο, τον Δεκέμβριο του 2022 και αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση φιλοξενίας στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το The Newel Metaxourgeio διαθέτει 17 φινετσάτα και minimal δωμάτια καθώς και υπηρεσίες spa στοχεύει να δημιουργήσει στον ταξιδιώτη την απόλυτη εμπειρία διαμονής και ευεξίας. Σημειώνεται ότι η The Newel αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που διαθέτει στη φαρέτρα της premium καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments.

Με ένα χαρτοφυλάκιο luxury αισθητικής και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η startup THE NEWEL μετρά 62 συνολικά premium δωμάτια στον αστικό ιστό της Αθήνας. Ειδικότερα η ατζέντα της εταιρείας περιλαμβάνει το “The Newel Acropolis”, το “The Newel Psychiko” και το “The Newel Metaxourgeio”.

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Χριστόφορος Πέτσης με αφορμή τα εγκαίνια του «The Newel Metaxourgeio» δήλωσε ότι «είναι μεγάλη η χαρά μας που εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο μας κατάλυμα, το «The Newel Metaxourgeio». Το νέο μέλος της «οικογένειας» The Newel βρίσκεται σε μια ιστορική γειτονιά και αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, λόγω της στρατηγικής θέσης του.

Κλείνοντας, ο κ. Πέτσης τόνισε ότι «ευελπιστούμε και εδώ, να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που η “The Newel Hospitality Collection” έχει εξαρχής δημιουργήσει, αποδίδοντας στους επισκέπτες ένα κτήριο κόσμημα που σέβεται τον τόπο και παράλληλα γεννά αισθήματα ευφορίας στους φιλοξενούμενούς του.»

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ